Metselaar Ewijk

Bent u opzoek naar een metselaar in de buurt van Ewijk? Dan bent u bij Zink Metselwerken aan het goede adres! Wij zijn vooral gespecialiseerd in onderstaande werkzaamheden. Wilt u meer informatie of deskundig advies voor uw project? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag!

Metselwerken

Wij metselen met alle verbanden, zoals: wildverband, halfsteensverband, kruisverband, etc. Ook hebben wij ervaring en werken met alle soorten stenen. Wij metselen ook rollagen, dit is een aparte specialisme en wordt ambachtelijk door ons gemaakt, zoals: schuine strekken, bogen ,rond, steen rollaag etc.

Voegwerk

Voegwerk is de afwerking van het metselwerk en erg belangrijk voor een mooie uitstraling! Dat moet dan ook zorgvuldig en goed gebeuren. Dat het strak en vol tussen de stenen zit en goed beschermd tegen alle weersinvloeden. Je hebt vele soorten voegwerk, wij geven je graag een deskundig advies. Wij hebben onder andere ervaring met: terugliggend voegwerk, borstelvoeg, platvol, pointerwerk en meer!

Lijmwerk

Lijmwerk doen wij ook al vele jaren zorgvuldig én vlak. Wij hebben onder andere veel ervaring met: handzame kalkzandsteen blokken, vellingblokken, lichte scheidingswanden, zoals: ytongblokken en meer!

Recente Projecten

Tuinmuur Pskovlaan Nijmegen

Tuinmuur gerealiseerd door Zink Metselwerken (Pskovlaan Nijmegen)....

Meer info

Vermeerstraat Nijmegen

Vermeerstraat Nijmegen...

Meer info

Tuinkamer Wijchen

Zink Metselwerken heeft in Wijchen reeds een tuinkamer gerealiseerd....

Meer info